0
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan Goran Grbovic 5 Jun 2020. 5.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG PARTIZAN IGRA U PIONIRU: Oglasio se direktor Arene i demantovao spekulacije!

Objavljeno: 14.05.23 u 16:50

U pitanju je 200 tona opreme

Košarkaši Partizana započeće svoj pohod na prvi trofej pod čeonom palicom Željka Obradovića u Pioniru. Iako su „crno-beli“ ove godine domaće utakmice igrali u beogradskoj Areni, plej-of ABA lige počeće od Hale „Aleksandar Nikolić“.

Njihov protivnik u četvrtfinalu regionalnog takmičenja je Studentski centar a prvi meč je na programu u ponedeljak od 19 časova. Glavni razlog za premeštanje u dom Crvene zvezde, jeste „Tomorrow conference“ koji se održava u Štark Areni.

U Areni smo imali aktivnosti zatvorenog tipa poput ‘Tumorou konferens’, koje su bile najavljene još početkom godine. A kako su crno – beli igrali čak i majstoricu evroligaškog plej ofa, njihov raspored završnice regionalne lige, zakazan je opravdano u poslednji čas. Na terenu i oko njega, nismo uspeli da sklonimo 200 tona opreme za tako kratak rok, a time je uskraćen i termin treninga. To je jedini razlog što su trenutno domaćini u bivšem ‘Pioniru’ – rekao je direktor Arene i nekadašnji košarkaš Partizana, Goran Grbović za „Sportklub“.

VESTI O PARTIZANU:

Onje poručio da nema mesta spekulacijama.

Ne pada mi na pamet da komentarišem sve i svašta, a počeli su i da me ne zovu, sve znaju unapred. Istina je vredna, ali su glasine neprocenjive, tako se mnogi ponašaju. Partizan se brzo vraća u Arenu, samo da na vreme dobijemo datume odigravanja utakmica do kraja sezone. Nadam se da će ABA liga to sada lakše raditi, s obzirom da crno-beli ne igraju fajnal for Evrolige.

5
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter