1
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ UPOZORAVA: „Evroliga je prošlost, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo na ABA ligu“!

Objavljeno: 14.05.23 u 17:20

„Crno-beli“ sutra dočekuju ekipu Studentskog centra

Košarkaši Partizana sutra igraju prvi meč četvrtfinalne serije ABA lige a protivnik im je crnogorska ekipa, Studentski centar. „Crno-beli“ će ovaj meč igrati u Pioniru zbog zauzetosti Štark Arene i održavanja „Tomorrow conference-a“.

Šef stručnog štaba srpskog tima, Željko Obradović, naglasio je da je ABA liga bila glavni prioritet na početku sezone i dodaje da se ništa nije promenilo.

Primarni cilj koji smo imali ispred sebe je ABA liga, pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije kao i do sada, možda čak i motivisanije. Igramo protiv ekipe s okjom smo igrali zanimljive utakmice, gde su oni uvek imali izvanrednu utakmicu. Očekujem da će biti tako i ovog puta, a pogotovo jer su imali dosta dana da se pripreme. Poštovanje veliko prema protivniku, ali naravno, želja je da pobedom krenemo plejof ABA lige – rekao je Obradović.

 

head coach Zeljko Obradovic Partizan – Igokea, ABA Liga, 10. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

 

On je rekao da je Evroliga sada iza njih i da nema mesta za dublje analize.

Dali smo igračima slobodan dan i već od prvog treninga smo pričali o ABA ligi, zamolio sam sve ljude iz stručnog štaba i igrača da se ne vraćamo na Evroligu i da razmišljamo o tome što je ispred – kaže Obradović, koji je istakao da je on i sam okrenuo novi list.

Željko se po ko zna koji put ove sezone, zahvalio svojim navijačima na predivnom dočeku, nakon majstorice protiv Reala.

To je fantastično, ponavljamo, ove sezone je ta podrška navijača bilo obeležje. Ta želja koja pokazuju na svakoj utakmici, u svakom trenutku, poverenje koje imaju u tim, daje nama motivacija da nastavimo, da radimo da oni prepoznaju da je to na istom nivou, kao i do sada.

VESTI O PARTIZANU:

Prekaljeni stručnjak je pohvalio i svog kolegu i trenera Olimpijakosa, Jorgosa Barcokasa, koji je proglašen za najboljeg trenera Evrolige za ovu sezonu.

Zasluženo za Barcokasa, čestitam mu, imali suizvanrednu sezonu, njegove zasluge su tu. Olimpijakos je bio prvi. Hvala svima koji su glasali za mene, a Madaru će valjda to biti motiv da trenira još vrenije, njemu, a i svima ostalima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter