0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički 1923

JOKSIMOVIĆ PRED SUSRET SA PARTIZNAOM: ’Očekuje nas izazovna utakmica!’

Objavljeno: 14.05.23 u 09:30

’Đavoli’ dolaze u Humsku.

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 danas gostuju Partizanu petom kolu plejof Mozzart Bet Superlige Srbije od 19:30. ’Crnobeli’ su najavili izlazak iz rezultatske krize nakon dva vezana trijumfa protiv TSC 3:1 i Novog Pazara 2:0. Kragujevčani se nalaze na osmom mestu sa 41 bodom, a imaju šarenoliku formu, jer su od starta drugog dela doživeli dva poraza (Voždovac 2:1 i TSC 4:1), jedan remi (Vojvodina 2:2) i pobeda na Novim Pazarom 1:0.

Trener gostiju Dejan Joksimović je pred ovaj susret rekao da od kada je Duljaj došao kao šef struke igraju energičnije.

Izlišno je pričati o kvalitetima ekipe Partizana. Dolaskom Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba oni su podigli nivo energije i agresivnosti, a dobro rezultati u polsednjih nekoliko kola svakako su uticali na rast samopuzdanja u njihovim redovim. Pritom su i dalje u igri za drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da nas bez svake sumnje očekuje jedna izazovna utakmica protiv veoma motivisanog protivnika. – započeo je.

Dodao je da se nada će se i ovog puta vratiti kući neporaženi.

Da se potrudimo da što je moguće više kontrolišemo dešavanja na terenu, ali i da budemo za nijansu konkretniji i direktniji u završnoj trećini kako bismo došli do situacija iz kojih bismo ozbiljnije mogli da ugrozimo njihov gol. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti izdanje sa prethodne utakmice u Humskoj i da će,p se i ovog puta kući vratiti neporaženi. – zaključio je Joksimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter