0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

JEDAN OD NAJVEĆIH RIVALA HVALI PLAVCE: „On je pravi čovek za Čelsi!“

Objavljeno: 14.05.23 u 14:14

Smatra da je ovo korak u pravom smeru.

Kako javlja Fabricio Romano, Maurisio Poketino će od juna postati šef struke dvostrukog prvaka Evrope, pa će tako da se reši pitanje trenera na Stamford Bridžu, jer je u proteklih mesec dana kroz papire uprave prošao dvocifren broj kandidata, a izborom je zadovoljan i nekadašnji ljuti rival Plavaca Geri Nevil, zadovoljan je ovim potezom tima iz Londona.

„Na osnovu onoga što je Boili rekao, Čelsi neće dovoditi skupa pojačanja u naredne tri godine, sa izuzetkom centralnog napadača. Da su angažovali Zinedina Zidana, Luisa Enrikea ili Dijega Simeonea, oni bi zahtevali da se u pojačanja uloži još 300 miliona funti, ili ne bi bili zadovoljni timom koji bi zatekli“, rekao je Geri Nevil, analitičar britanske televizije Skaj Sports.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„Čelsi je zato morao da nađe menadžera koji će znati kako da upravlja timom koji je nasledio i izvući maksimum iz njega. Mnogi Čelsijevi igrači su mladi, a ja mislim da je pravi čovek za to Maurisio Poketino“, kazao je slavni desni bek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter