2
Domaći fudbal

during the Srpska Treca Liga 2022/2023 match between Zemun and OFK Beograd on May 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IZ OFK-A BESNI NA SUDIJU: Klub sa Karaburme objavio žestoko saopštenje!

Objavljeno: 14.05.23 u 12:05

Digla se prašina.

Beogradski derbi je rešen pobedom OFK Beograda u gostima Zemunu minimalnim rezultatom, u meču koji je verovatno rešio prvaka Srpske lige Beograd. Gosti su stigli do prednosti u 28. minutu golom Andrije Kaluđerovića a onda u 33. minutu ostali sa igračem manje, nakon isključenja Mimovića. Povodom isključenja, klub sa Karaburme je objavio saopštenje kojim se žestoko kritikuje najbolji sprski sudija.

„OFK Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna, a milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srdjan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FŠ Dejan Filipović“, navodi se u saopštenju kluba sa Karaburme.

 

„Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala isključivši u 33. minutu igrača OFK Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim, Jovanović je u tom dueli video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča“, ističe se u saopštenju. Međutim, videlo se da se OFK Beograd vraća na stare staze slave i da je ponovo igrački moćan jer smo bez većih problema izdržali sve što nam je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio i pokazali da smo najbolji„, dodaju sa Karaburme.

„Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati kao neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine“, zaključuju iz OFK Beograda.

18
10

2 Komentara

  1. Treba da se zabrane saopstenja!
    Ulozi prigovor ,zalbu instituciji za procesuiranje istih, a ne kako ko stigne ,izdaje saopstenja.Dokle vise “teorije zavere”?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter