0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on May 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ MORAO DA PODVIKNE NA POLUVREMENU: Trener crno-belih prokomentarisao i skandiranje koje su mu Grobari uputili! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.23 u 23:14

„To je ono što tražim od tima.“

Savladali su fudbaleri Partizana ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 2:1 i tako zadržali nade u borbi za drugo mesto u Mozzart Bet Superlige Srbije. Pogotke za crno-bele psotigli su Menig i Gomeš, a nakon meča, svoje utiske je izneo trener Partizana Igor Duljaj.

– Držali smo loptu u našim nogama, ali nismo bili opasni. Oni su odlično pokrivali zone i teško smo nalazili slobodan prostor. Vidi se da nas je njihov trener odlično analizirao. U prvom poluvremenu smo izgledali bez energije, u drugom poluvremenu je bilo sasvim drugačije. Ono što je publika mogla da vidi jeste mladi Jevremović, koji je dobro radio sa Dijabateom. Mojim igračima mogu da čestitam – počeo je Duljaj i dodao:

– To je ono što tražim od tima, da se ponašaju kao na treninzima, koji su intenzivni. U prvom poluvremeni nisu bili intenzivi. Ne priznajem teške noge, samo je teška glava. Drugo poluvreme je dokaz da može, da se napada protivnički gol.

Znači Duljaju i podrška navijača, ali i momenat kada su skandirali njegovo ime.

– Kako da ne znači, drago mi je što su došli. Svaka podrška znači, posebno kada su to navijači Partizana.

Govorio je Duljaj i o Kragujevčanima.

– Odličan tim, vrlo su brzi i agresivni u veznom redu. Oni su prijatno iznenađenje šampionata. Navijači Radničkog mogu da budu ponosni na trenera i igrače.

Morao je trener crno-belih malo da podvikne na poluvremenu i tako razmrda ekipu, što se videlo u njihovoj igri.

– Mora malo da se podvikne, tako da bilo je u redu – zaključio je Duljaj.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter