0
Evropske lige

FOTO: twitter/@ManCity

DOKTORSKA DISERTACIJA GUNDOGANA: Siti maršira ka tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.23 u 18:10

Sjajan meč za nemačkog reprezentativca

Fudbaleri Mančester sitija slavili su na Gudison Parku protiv Evertona 0:3 i tako se dodatno približili odbrani trofeja Premijer lige. Izabranici Pepa Gvardiole sada beže drugoplasiranom Arsenalu 4 boda 3 kola pre kraja prvenstva.

Nije Siti briljirao na današnjoj utakmici ali je u stilu velikih ekipa, kaznio svaku moguću grešku protivnika. „Karamele“ je načeo u 37. minutu Ilkaj Gundogan koji se lepo snašao nakon asistencije Rijada Mareza.

 

 

Samo dva minuta kasnije, Gundogan je bio u ulozi asistenta a njegov perfektan centaršut koristi Erling Haland, koji glavom postiže svoj 36 ligaški gol. Nisu se tu zaustavili „Građani„, pošto je Gundogan u 51. minutu izveo hirurški precizan slobodan udarac iskosa sa leve strane i ostavio na milost i nemilost Pikforda.

 

 

Četa Pepa Gvardiole je tako nastavila neverovatan niz, pošto su sada neporaženi na 22 vezane utakmice u svim takmičenjima. Njih u sredu očekuje revanš meč polufinala Lige šampiona, kada im u goste dolazi aktuelni evropski prvak, Real Madrid. U prvom meču na „Bernabeu“ bilo je 1:1.

 


MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter