0
Tenis

FOTO: Starsport

BEKER VERUJE U ĐOKOVIĆA: ’Može da dođe do 23. titule!’

Objavljeno: 14.05.23 u 10:54

Dotakao se i Nadala.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je pobedio na Mastersu u Rimu Argentinca Ečeverija i zakazao duel sa Grigorom Dimitrovim, koji se igra danas od 14 časova.

Đokovć se ove godine bori da osvoji 23. grem-slem titulu i postane usamljen na vodećoj poziciji, jer i Nadal ima 22, koliko i Novak. Međutim, Španac je trenutno povređen i postoji velika verovatnoća da neće učestvovati na Rolan Garosu na kojem je već 14 puta trijumfovao.

Bivši Novakov trener Boris Beker veruje da Srbin može do 23. titule, ali da neće biti lako.

-Da li verujem da Novak može da osvoji tu 23. titulu? Apsolutno, svakako da može. Ipak, neće biti lako. Konkurencija ne spava. – istakao je Nemac.

Dotakao se i Nadala i dodao da on fali tenisu.

-Pitanje je da li Nadal može da se oporavi do početka turnira. Može li da uopšte zaigra na Rolan Garosu? Lično, nadam se da može. Tenisu je potreban Nadal. Nedostaje nam. Nadam se da može da se vrati i igra kao osvajač 14 titula. Ipak, Novak je zdrav i spreman. Želi da igra i on je jedan od favorita. – zaključio je Beker.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter