0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

BARSELONA OSVOJILA TITULU ŠAMPIONA ŠPANIJE: Espanjol razbijen na svom stadionu – sve rešeno već u prvom poluvremenu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.23 u 23:50

Nova titula za katalonski tim.

Fudbaleri Barselone ubedljivo su savladali ekipu Espanjola sa 2:4 i tako su osvojili novu tilulu šampiona Španije. Gosti su iskoristili prve prilike koje su im se ukazale i utakmicu su rešili u prvom poluvremenu.

Do vođstva ih je doveo Robert Levandovski, pogotkom u 11. minutu. Balde je probio po strani, ušao je u kazneni prostor i prosledio je Levandovskom u peterac, koji je lako zatresao mrežu domaćih.

Vrlo brzo je Abalde povećao prednost na 2:0, golom u 20. minutu, dok je prvo poluvreme okončao Levandovski kada je postigao treći pogodak za goste u 40. minutu.

Nije tu Barselona stala, već je Kunde povećao prednost na maksimalnih 0:4 u 53. minutu.

Malo opuštanje gostiju, iskoristio je Espanjol, tačnije Puado u 73. minutu za 1:4, a potom i Hozelu u 92. minutu za konačan rezultat od 2:4.

Barselona je tako osvojila 27. šampionski pehar u svojoj istoriji, a trofej šampiona Španije vraća se u Kataloniju nakon 4 godine.

Treba pomenuti da su fudbaleri Barselone krenuli sa proslavom titule na samom terenu, nakon čega su navijači Espanjola uleteli na teren, pa su igrači gostiju morali brzo u svlačionicu. Nije očigledno bilo prijatno pristalicama domaćih što njihov veliki rival slavi trofej na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter