0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

BALOTELI SE SELI U KOMŠILUK: Super Mario ima novi klub!

Objavljeno: 14.05.23 u 11:30

Transfer bomba.

Luda glava Mario Baloteli je trenutno igrač švajcarskog Siona gde je na 18 utakmica postigao svega 6 golova. Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera već godinama ne uspeva da pronađe klub u kojem će da se skrasi. Iskusni napadač je sada blizu novog angažmana i to u našem komšiluku

Kako prenose mediji iz Rumunije, Rapid iz Bukurešta je veoma blizu da u svoje redove dovede  Balotelija. Klub koji sa klupe predvodi ni manje, ni više nego još jedna luda glava, legendarni Adrijan Mutu je spreman da plati super Mariju pola miliona evra samo za potpis, a zatim i platu koja će da zadovolji ne baš skromne apetite nekada velike zvezde italijanskog fudbala.

Definitivno da veliku ulogu u ovim pregovorima ima  Mutu koji je godinama bio velika zvezda u Seriji A. Rumun je igrao za Inter, Veronu, Juventus, a najveći utisak je ostavio nastupajući za Fiorentinu gde je na 112 utakmica zabeležio 54 gola.

Pored Balotelija, Rapid je veoma zainteresovan za nekadašnju veliku nadu Barselone i hrvatskog fudbala, Alena Halilovića. Definitivno da Adrijan Mutu pravi ozbiljnu ekipu za narednu sezonu, a teško da može da se napravi bolji marketinški potez od dolaksa Marija Balotelija u Bukurešt.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter