0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NASTAVLJA SE KRIZA U NOVOM PAZARU: Čukarički slavio na Banovom brdu!

Objavljeno: 13.05.23 u 18:50

630 minuta bez postignutog gola za ekipu Davora Berbera.

Fudbaleri Čukaričkog su dočekali Novi Pazar u petom kolu plejof Mozzart Bet Superlige Srbije i ostvarili važan trijumf rezultatom 4:0 u borbi za Evropu. ‘Brđani‘ su na Banovom brdu poveli golom Marka Docića iz penala u 10. minutu, a tada je defanzivac gostujućeg tima Milan Joksimović dobio crveni karton.

Praktično je već tada rešeno pitanje pobednika, a posao je završen u drugom poluvremenu. Najpre je autogol u 50. minutu postigao Slobodan Rubezić, potom je u 71. Almir Aganspahić doneo 3:0, a tačku na susret stavio je  Luka Stojanović u 81. minutu.

Čukarički je stigao do 71. osvojenog boda i ponovo je tri ispred TSCa koji kasnije tokom večeri dočekuje Voždovac. Partizanu je sada drugo, pa i treće mesto pod znakom pitanja, jer zaostaje čak sedam bodova za ‘brđanima‘, uz utakmicu manje, kao i pet za Topolčanima. Ovo je ujedno bila i sjajna uvertira izabranika Dušana Kerkeza sa predstojeći susret u polufinalu Kupa Srbije protiv Vojvodine koji je na programu u sredu od 18 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter