0
Tenis

FOTO: TKCZ

LEPE VESTI ZA NAJMLAĐE: Festival dečijeg tenisa na terenima teniskog kluba Crvena zvezda! (FOTO)

Objavljeno: 13.05.23 u 19:51

Sjajan način za promociju tenisa

Turnir tenis 10 serije Novi Vek Srpskog Tenisa za tri nivoa takmičara do 10 godina crveni, narandžasti i zeleni okupio je preko 100 dece na Karaburmi uzrasta od šest do 10 godina.

Kroz turnir organizovan u okviru programa TK Crvena zvezda i Data-Driven Lab deca su demonstrirala svoje talente, ljubav prema „belom sportu“, umeće osnovnih pravila igre, uz korišćenje mini terena, manjih reketa i lakših loptica, uz opremu koja je prilagođena njihovom uzrastu, na kraju nagradivši kako organizatora, roditelje, trenere tako i veliki broj posetilaca ovog dečijeg takmičenja iskrenim osmehom i pozitivnim sportskim duhom. Između samih takmičara vladao je fer plej i džentlmenstvo svojevrsno „belom sportu“.

FOTO: TKCZ

Deo aktivnosti teniskog kluba Crvena zvezda biće i besplatna škola tenisa koja će biti realizovana do kraja maja meseca za decu uzrasta od šest do 10 godina.

Divan takmičarski dan na terenima Zvezde. Prelep prizor, prepuni tereni, preko 100 dece koje je uzelo učešće u ovom takmičenju. To je slika koja raduje, kojoj težimo i predano radimo na tome da ona bude naša svakodnevnica. U svetu sporta imamo različite igre od kojih svaka ima svoja specifična pravila. Sport je veoma koristan za decu, od razvijanja fizičkih veština, sticanja novih prijatelja, do zabave, ali i izgradnje novih šampiona. Strategija našeg kluba je upravo rad na svim ovim aspektima, a cilj je konstantan progres i što više dece na teniskim terenima” – istakao je direktor Teniskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

U toku takmičenja turnira tenis 10 serije ispred “Fondacije Novak Đoković” i programa “Putem Šampiona” koji je namenjen roditeljima u sportu predavanje je u TK Crvena zvezda održala bivša Fed kup reprezentativka Srbije Ana Jovanović i prenela im deo njenog prebogatog iskustva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter