0
Košarka
Lebron Džejms

FOTO: Twitter/@Lakers

LEBRON ZAKAZAO ‘OBRAČUN’ SA JOKIĆEM: Lejkersi razbili šampione! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.23 u 08:59

Spektakl u Los Anđelesu!

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u veliko finale Zapadne konferencije NBA lige. Lebron i ekipa savladali su Golden Stejt Voriorse u ‘Kripto Areni’, uz podršku gotovo 19 hiljada navijača, rezultatom 122:101. Bio je to ujedno i četvrti trijumf Lejkersa u polufinalnoj seriji, a aktuelni šampion je zaustavljen na dve pobede.

Sastav iz Los Anđelesa u finalu će odmeriti snage sa Denver Nagetsima, koji su dan ranije eliminisali Finiks Sanse sa 4:2 u seriji.

Lejkersi su kontrolisali rezultat od samog starta meča. Domaćin je rutinski, postepeno povećavao prednost, a adekvatnog odgovora sa druge strane terena nije bilo. Izuzev Stefa Karija, koji je postigao 32 poena, uz šest skokova i pet asistencija, gotovo niko u redovima Voriorsa nije bio na nivou polufinalna konferencije.

Domaće je do pobede predvodio legendarni Lebron Džejms. Proslavljeni as je meč završio sa 30 poena, devet uhvaćenih lopti i devet asistencija. Ponovo je Lebron ‘flertovao’ sa tripl-dabl učinkom i dokazao istinitost fraze ‘da su godine samo broj’.

Prvi finalni duel igra se 17. maja, u Denveru, sa početkom u 02:30č po našem vremenu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter