0
Košarka

FOTO: Twitter: LosAngelesLakers/Screenshot

LEBRON S POŠTOVANJEM GOVORIO O KARIJU I EKIPI, PA SE OSVRNUO NA JOKIĆA: ‘ Znamo šta Džoker donosi timu, cele godine su bili prvi!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.23 u 10:20

Težak zadatak čeka Lejkerse u finalu konferencije!

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u veliko finale Zapadne konferencije NBA lige. Lebron i ekipa savladali su Golden Stejt Voriorse u ‘Kripto Areni’, uz podršku gotovo 19 hiljada navijača, rezultatom 122:101. Bio je to ujedno i četvrti trijumf Lejkersa u polufinalnoj seriji, a aktuelni šampion je zaustavljen na dve pobede.

-Veliko poštovanje za Voriorse. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri – poručio je popularni ‘King’ posle pobede i nastavio:

-Samo sam pokušavao da budem strpljiv i da pustim onog odozgo da uradi ono što želi. Osećao sam da možemo da napravimo proboj ako napravimo malo uravnoteženiji sastav oko mene i Ej-Dija (Dejvisa), ako ga malo poboljšamo. Rob (Pelinka, generalni menadžer) i menadžment su to uradili, a na nama dvojici je bilo da poguramo i da ostanemo zdravi. Igrali smo dobru košarku posle toga. Dobili smo dobar šut i dobili smo pravi spejsing, kao i još jednog košarkaša koji igra s loptom, ali i atleticizam koji je doveo do boljeg skoka.

Sastav iz Los Anđelesa u finalu će odmeriti snage sa Denver Nagetsima, koji su dan ranije eliminisali Finiks Sanse sa 4:2 u seriji.

-S razlogom su bili prvi u Zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima – šta Džoker (Nikola Jokić) donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači. Sutra ćemo malo da budemo s porodicama i da ne mislimo o košarci, a onda ćemo opet biti potpuno usredsređen.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter