0
Ostali sportovi

FOTO: Beogradska asocijacija za školski sport

GRANICE SE PONOVO POMERAJU: Prvo Evropsko prvenstvo za srednjoškolce u odbojci! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.23 u 08:22

Mnoštvo takmičenja u srpskoj prestonici!

Beogradska asocijacija za školski sport nastavila je sa svojim akcijama, kada su besplatna takmičenja u pitanju. Uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda, sjajno je organizovano i Gradsko prvenstvo u atletici, za uzrast osnovnih i srednjih škola.

Uz pojačane mere bezbednosti i uz minut ćutanja, za nedavno tragično nastradale, talentovani dečaci i devojčice u atletskoj dvorani u Bulevaru oslobođenja, takmičili su se za naslov najboljih u glavnom gradu Srbije.

Na programu su bila takmičenja u sledećim atletskim disciplinama: Skok u dalj, bacanje vorteksa, 60 metara, 300 metara, 600 metara, štafeta 4 x 100 metara, skok u vis, skok u dalj i bacanje kugle. Učestvovalo je tačno 940 školaraca.

Školska takmičenja se nastavljaju, a krajem maja, u Trebinju Republika Srpska, će se održati Evropsko prvenstvo u odbojci, za srednjoškolski uzrast. Ovo je i prvo u istoriji Evropsko prvenstvo u nekom sportu za srednjoškolce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter