8
AdmiralBet ABA Liga

Filip Petrusev (L) Luca Vildoza (C) and Nemanja Nedovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE PRED BUDUĆNOST: „Sve će uraditi da nas sapletu na putu do uspeha“!

Objavljeno: 12.05.23 u 13:20

Oglasio se klub sa Malog Kalemgdana

KK Crvena zvezda izdao je saopštenje za svoje navijače pred početak polufinalne serije ABA lige protiv ekipe Budućnosti. „Crveno-beli“ su na startu plej-ofa regionalnog takmičenja savladali Zadar ukupnim rezultatom 2-0 ali sada ih očekuje dosta neugodniji protivnik.

Predsednik „crveno-belih„, Nebojša Čović, u saopštenju navodi da aktuelni šampion Srbije i Jadrana, nije zadovoljan izborom sudijske trojke koja je određena za prvi meč i nagoveštava razne „zamke“ i „saplitanja“ na putu do trofeja.

VESTI O ZVEZDI:

Saopštenje Vam prenosimo u celosti:

Borba za drugi trofej u sezoni košarkaša Crvene zvezde Meridianbet počinje prvom polufinalnom utakmicom polufinala ABA lige protiv ekipe Budućnosti u nedelju od 19:30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Već smo kao klub u četvrtak ukazali da je prvi korak u borbi za trofej uvek najvažniji, kao i podrška sa tribina koja nam je preko potrebna posebno zbog činjenice da naš klub i tim ponovo očekuju razne „zamke“ na putu i borbi za titulu!

Koliko one mogu da budu velike videli smo tokom ligaškog dela jednog drugog takmičenja gde smo na više načina saplitani pogrešnim odlukama kojima smo ostajali bez pobeda, raznim zabranama, finansijskim opstrukcijama, kao i kaznama u nameri da ne završimo u četvrtfinalu. To u ovom takmičenju nećemo dozvoliti, i kao klub tražimo normalan tretman u kome će se na terenu odrediti ko je bolji! Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek; Ako neko nije informisan i nekome nije jasno…

 

Nebojsa Covic President of KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

KK Crvena zvezda Meridianbet poziva sve naše pristalice da dođu u nedelju uveče u halu Aleksandar Nikolić, ispune je i pruže veliku podršku našem timu u nastojanjima da polufinalnu seriju otvori pobedom!

Karte za ovu utakmicu cenama puštene su u prodaju od srede u 12 časova na svim prodajnim mestima „Tickets.rs“ kao i online po standardnim cenama koje važe cele sezone za regionalno takmičenje. Karte na dan utakmice prodavaće se na blagajni hale Aleksandar Nikolić od 14 časova.

Budite uz crveno-bele sada kada je najvažnije, pomozite našem timu da napravi korak ka još jednom trofeju u ovoj sezoni – navodi se u saopštenju aktuelnog prvaka ABA lige.

Prvi meč polufinala igra se u nedelju od 19 časova i 30 minuta u Hali „Aleksandar Nikolić“.

17
47

8 Komentara

  1. Sve je ociglednije velika steta za fmp-ovce sto nisu usli u klub osam EL,jer,,mogli,,su je osvojiti.Propala jos jedna sansa za cokija da bude ,,proglasen za zvezdu u usponu,,!Objavio je najvise,,tacnih,,saopstenja,,narocito ovo poslednje.Uvukao se strah da je vec procitan u podizanju temperature pred vazne meceve

    0
    2
    Odgovori
    • Čitamo svakakva saopštenja od ove glave ali nikako da pročitamo njegovo saopštenje zasto su klub tuzila 9.igraca i trenera i zasto ke dva puta slao u Euroligu laznu finansijsku situaciju u klubu.Svi znamo da je zbog toga klub dva puta kaznjen neregistrovanjem novih igraca zbog takvih malverzacija ali nikako da cujemo javno zašto….hajde napokon i to da saznamo.

      6
      1
      Odgovori
  2. Ova ekipa KK Rekreativo Saopstenje,uvek nesto imaju da saopste Kakva je to sugava ekipa kao pokvarena alfa ! Jadni vi,svi se urotili protiv vas i zele da vas sapletu u vasim malverzacijama namestanjima i prevarama

    10
    1
    Odgovori
  3. Ovo je tek početak, saopštenja tek slede. Ovo je nekako mlako saopštenje jer veruju da su bolji od Budućnosti, ali za svaki slučaj mali pritisak na sudije nije na odmet.

    13
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter