0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREME JE ZA RASTANAK: Zvezdina legenda napušta Marakanu! (FOTO)

Objavljeno: 12.05.23 u 11:20

Velike promene u Ljutice Bogdana!

Dolazak Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde nagovestio je velike promene u Ljutice Bogdana po završetku aktuelne sezone. Srpski šampion gradi tim za grupnu fazu Lige šampiona, a jasno je da će Izraelac u srpsku prestonicu doći sa unapred izgrađenim stručnim štabom.

U novom sprotskom stafu neće biti mesta za mnogo srpskih stručnjaka, a jedan od onih koji sigurno napuštaju crveno-bele je legendarni Nenad Milijaš.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, stekao je dugogodišnji staž kao pomoćnih na klupi crveno-belih. U nekoliko navrata imao je ponude Voždovca, Radničkog iz Kragujevca i Fudbalskog saveza Srbije da se okuša u samostalnom trenerskom poslu, ali smatrao je da je još potreban voljenom klubu.

Sada je kucnuo čas za nove izazove i Milijaš će od leta graditi karijeru šefa struke.

– Izvesni dolazak Baraka Bahara u Crvenu zvezdu dovešće do velikih promena u stručnom štabu srpskog šampiona. Za očekivati je da neko od Srba ostane u „stafu“, ali po svojoj prilici to neće biti Nenad Milijaš. Kako se može čuti, vlasnik zemunske haubice i bivši član Vulverhemptona odlučan je u nameri da počne samostalnu trenersku karijeru… Sličnu ideju imao je Nenad Milijaš i prethodnog leta, ali je odlučio da ostane uz Dejana Stankovića tokom kvalifikacija… Posle eliminacije od Haife Milijaš je ostao i uz novog šefa Miloša Milojevića, smatrao je to svojom obavezom, pošto je poznavao mladog stručnjaka – navodi se na sajtu Mozzartsport.

 

13
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter