0
Ostali sportovi

FOTO: Instagram screenshot/@stefanzvijermma

SRBIN KUCA NA VRATA UFC-a! Zvijer pred borbu karijere govorio za HS: ‘To bi bilo ispunjenje sna!’

Objavljeno: 12.05.23 u 20:18

Biće to pravi spektakl.

Svi ljubitelji MMA sporta uživaće 2. juna, kada će novosadski Spens biti domaćin pravog borilačkog spektakla. U pitanju je zajedinčki ‘event’ organizacija SBC i TitanFC. Jedan od glavnih događa večeri biće u režiji sjajnog srpskog borca Stefana Zvijera, koji će snage odmeriti sa možda i najboljim kirgistanskim borcem u ovoj kategoriji Miktibekom Orolbajem. Reč je o borbi do 70kg.

‘Veliko zadovoljstvo mi je da se borim na ovako velikom dogadjaju. Protivnik je odličan borac ali kao i uvek, očekujem pobedu prekidom.’ – rekao je Zvijer za HotSport.

U borilačkim krugovima kruži priča, da bi pobednik ovog duela mogao da dobije ponudu najbolje MMA organizacije na svetu, UFC-a. Na tu temu, Zvijer je rekao:

‘Obojica imamo dobar skor i veštine. Mislim da jeste realno ali danas je konkurencija ogromna i treba dosta toga da se poklopi da bi se tamo našli. Meni bi to svakako bilo ispunjenje sna i zbog toga moram dati sve od sebe da ostvarim pobedu.’

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SBC Revenge (@sbcrevenge)

Pripreme za ovaj meč prolaze bez problema prema njegovim rečima, tako da nema razloga da 2. juna na Spensu bude ništa menje nego fenomenalno.

‘Za sada sve teče u savršenom redu. Nemam povrede i probleme sa kilažom. Pripreme su u Family Fight Teamu, imam vrhunske trenere i sparing partnere. Odatle dobijam motivaciju i samopouzdanje za moju borbu.’ – zaključio je Zvijer za naš portal.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter