0
Evropske lige

FOTO: Twitter/S.S Lazio

SERGEJ HEROJ LACIJA: ‘Leteći magarci’ umalo da naprave iznenađenje na ‘Olimpiku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 22:46

Borba za Evropu nikad neizvesnija.

Fudbaleri Lacija su večeras od 20:45 na ‘Olimpiku’ dočekali Leće u 35. kolu italijanske Serije A. Izabranici Mauricija Sarija su remizirali rezultatom 2:2 i otežali sebi borbu za vicešampionsku poziciju.

Od samog starta fantastična borbenost oba tima. Fudbaleri Lećea su imali priliku da prvi dođu do prednosti, ali je Strefeca promašio jedanesterac u 23. minutu. 11 minuta kasnije, Ćiro Imobile je kaznio to i doveo Lacio do vođstva, ali gosti u finišu poluvremena dolaze do izjedančenja golom Oudina.

Na samom startu drugog dela ‘leteći magarci’ su pokazali da nisu došli da dignu belu zastaviu i već u 51. minutu drugim golom Oduina dolazi do vođstva. Nakon pogotka nastavili su gosti da napadaju.

iOdlična utakmica na ‘Olimpiku’ sa puno prilika I na jednoj i na drugoj strani. To se isplatilo ‘nebeskoplavima’ koji su u poslednjim trenucima izbegli poraz. Pedro je šutirao, a lopta se odbila od Falkonea do Sergeja MilinkovićaSavića koji glavom spašava svoj tim od poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter