0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PANTER ODGOVRIO MUSI: Evo šta je kapiten ‘crno-belih’ poručio igraču ‘kraljeva’! (FOTO)

Objavljeno: 12.05.23 u 23:14

Čarke nakon majstorice.

Košarkaši Partizana su u sredu uveče u Madridu izgubili od Reala rezultatom 98:94 i tako ostali bez plasmana na fajnalfor. ‘Crnobeli’ su imali prednost od 2:0, pošto su savladali Madriđane u ‘Vizinik centru’ dva puta, ali su je onda ispustili, onda kada je trebalo pred svojim navijačima da reše pitanje učesnika polufinala Evrolige.

U petoj utakmici, izabranici Željka Obradovića imali su prednost od čak +18, ali su nažalost i to prokockali. Nakon tog susreta igrač Reala Džanan Musa rekao je da je mislio da će dobiti 3:0.

-Izgubiti 3-2 od Reala, mislim ja igram za Real pa ne bih da nas uzdižem, ali Real je tim koji uvek ide na Fajnal For i ja sam mislio da ćemo dobiti 3-0. Umorili su nas, namučili i želim im svu sreću, stvarno Partizanu želim svu sreću u nastavku ABA lige i nadam se da ćemo opet igrati sledeće sezone. – izjavio je Musa.

Kapitenu Partizana Kevinu Panteru se to nije svidelo i kratko mu je poručio da bude skroman.

Sjajna serija, da… Ali, hajde da budemo skromni. – napisao je na svom tviteru Panter.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter