1
Fudbal

FOTO: FSS

OTKRIVENO ZAŠTO JE LANETOV SIN IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE: Selektor se oglasio i objasnio svoju odluku!

Objavljeno: 12.05.23 u 15:15

„Pametan je momak, razgovarali smo o svemu.“

Ostala je zbunjena fudbalska javnost kada je u četvrtak odjeknula vest da je sin proslavljenog srpskog reprezentativca Milana Laneta JovanovićaLazar Jovanović, odstranjen iz kadetske reprezentacije Srbije. Selektor te selekcije Aleksandar Luković, istakao je tada da se radi o nedisciplini, a sada je otkrio i šta se to tačno dogodilo.

Luković je rekao da je mladi Jovanović na prvenstvenoj utakmici u Kraljevu opsovao trenere svog kluba i da je zbog toga i obavio razgovor sa njim.

– Ne bih voleo da se od toga napravi slučaj. Lazar je na prvenstvenoj utakmici u Kraljevu prilikom izmene u više navrata opsovao trenere svog kluba i to se jednostavno kosi sa normama i kodeksom ponašanja koji smo od prvog okupljanja uspostavili u nacionalnom timu. Pametan je momak, razgovarali smo o svemu i verujem da će mu ovo biti korisna lekcija za nastavak karijere – istakao je Luković i dodao:

– Reč je o igraču koji je, kao i svi iz ove generacije, budućnost srpskog fudbala i neko na koga u perspektivi ozbiljno računamo. Time bih stavio tačku na ovu temu i sve naše misli usmerio ka izazovima na Evropskom prvenstvu, počev od prve utakmice protiv Slovenije.

Evropsko prvenstvo u fudbalu za igrače do 17 godina, na programu je od 17. maja do 2. juna u Mađarskoj.

0
0

1 Komentara

  1. Malo je smešno, da ne kažem amaterski dogovor Lukovica i Laneta, covek kojeg kao ne zanima nista oko fudbala kako se predstavlja a na sve nacine forssira i promoviše svoje dete, prvom prilikom ce biti pozvan i kao da se nista nije desilo. Svi vec duze vreme znaju ponasanje tog deteta kako u klubu tako i u savezu ali tati to izgleda imponuje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter