1
Domaći fudbal

Stadium Stadion Cair FK Radnicki Nis Fudbal-Super League Season 2021/2022 Radnicki Nis v Partizan Nis, 12.02.2022. foto: Starsport.rs ©

OGLASIO SE RADNIČKI POVODOM INCIDENTA U NIŠU: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 12.05.23 u 22:18

Skandal u centru grada.

Golman niškog Radničkog Dragan Rosić je u noći između srede i četvrtka nakon što se isprovociran ispred jednog noćnog kluba, naneo teške telesne povrede M.M. Rosiću je određeno zadržavanje u pritvoru na 48 sati. Osim njega uhapšen je i Marko Đurišić koji je do zimus bio član Nišlija.

Povodom ovog događaja oglasio se i predsednik Radničkog Dragan Marković Markoni. On je za Sportski Žurnal rekao da mu je žao što se to desilo i da klub ne podržava nikakav oblik nasilja.

-Žao nam je što se to desilo. Kao klub ne podržavamo nikakv oblik nasilja. Do nas su došle informacije da je Rosić bio isprovociran. Obezbeili smo mu pravnu pomoć. Nadamo se da će se povređeni brzo oporaviti. – istakao je Marković.

Takođe, kako prenose Južne vesti, Rosić je pušten iz pritvora da se brani sa slobode. Iz Osnovnog javnog tužilavštva u Nišu rečeno je da ukinuto zadržavanje, ali se protiv njega i dalje vodi postupak.

Završeno je saslušanje još dvojice osumnjičenih. D.R je ukinuo zadržavamje, ali se protiv njega i dalje vodi postupak. On će se braniti sa slobode. – navode iz Tužilvaštva.

1
13

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter