8
Evroliga

Zach LeDay (L) and Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEVEROVATNA CIFRA: KK Partizan pristigla najveća donacija do sada!

Objavljeno: 12.05.23 u 19:25

Ozbiljna svota novca.

Košarkaški klub Partizan pokrenuo je akciju isplaćivanja poreskog duga, koji iznosi 7,5 miliona evra. Akcija se zove – ‘Jedan Partizan imamo’ i za sada ju je podržao veliki broj navijača beogradskih ‘crno-belih’.

Prema poslednjim informacijama, najveću donaciju imao je uspešni biznismen i potpredsednik Partizana, Branislav Grujić. On je na ime donacije uplatio 12.051.000 dinar, čime je daleko ispred svih.

U kratkom vremenskom periodu brojni ‘Grobari’ iz sveta poznatih javili su se, kako bi pomogli svom timu u teškim momentima.

55
4

8 Komentara

  1. Partizai rupa bez dna..
    Crna kosmička rupa Srbije koja guta milione Evra građana ove zemlje samo da bi se pokojni Žoca predstavio kao neki mesija..
    Zato nam košarka i jeste gde je..
    Alo nećaci-gde su vam Srpski igrači?

    0
    25
    Odgovori
    • vašu crvenu zvezdu ovaj narod finansira još od vremena demokrata , izbrisanog duga od 17 miliona evra, trecina igraca Evrolige je igrala u cz, nikad nista niste uradili. Dokle sa bacanjem naših para na fk i kk crvena zvezda ???

      14
      0
      Odgovori
    • Nisi zaslužio odgovor, pitanje ti je zlonamerno. Ali u slučaju gospodina Branislava Grujića, objasniću ti. Radi se o čoveku koji je jedan od naših najpoznatijih biznismena i najbogatijih ljudi kod nas. Svoje bogatsvo stekao je u inostranstvu, u koje je otišao iako je na početku karijere radio kao asistent na mašinskom fakultetu. Uglavnom je u građevinskoj industriji i trenutno gradi drugu najveću zgradu u Beogradu. Svaki dinar je zaradio van ovog trulog sistema, za razliku od vašeg predsednika legende koji radi samo u zemlji i isključivo u saradnji sa ljudima na vlasti (onima koji su trenutno na vlasti).

      6
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter