0
Košarka

FOTO: twitter/@dallasmavs

NAVIJAČI REKLI SVOJE: Ovo su najbolji potezi NBA lige u sezoni 2022/23! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 14:20

Durent, Dončić, Janis, Lebron….

NBA liga je objavila najbolje poteze tokom regularnog dela sezone. Navijači su imali priliku da glasaju za 6 kategorija. Najbolje zakucavanje, asistencija, dribling, blokada, slika i autfit.

Najbolje zakucavanje pripalo je krilnom centru Denvera, Eronu Gordonu. On je u finišu utakmice protiv Finiksa neverovatno zakucao u konti preko Lendrija Šemeta za pobedu svog tima.

 

 

Najbolji dribling pripada Kevinu Durentu, koji je serijom sjajnih „krosovera“ izlomio centra Vašingtona, Danijela Gaforda.

 

 

Najbolja asistencija ide Luki Dončiću. Slovenac je protiv Indijane bio u zamci, udvojen u samo ćošku. On je skočio, okrenuo se za 180 stepeni i uputio savršen pas iza table gde se našao Hardi, koji je imao zadatak da pogodi otvorenu trojku.

 

 

Najbolja blokada delo je Janisa Adetokumba, koji je „životinjski“ zalepio Lebrona Džejmsa, koji je tako osetio kako je njegovim rivalima.

 

 

Slika godine pripala je Raselu Vestbruku. Nakon teškog koša uz faul protiv Memfisa, sjajni plej je završio na parketu i urlikom proslavio koš.

 

 

I na kraju, najbolji autfit ide jednom od najboljih svih vremena, Lebronu Džejmsu.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter