0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

MELOUN OTVORIO DUŠU: ‘Mali prljavi grad ponovo ne dobija pažnju! Finale je ništa, biće tako dok ne osvojimo ligu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 10:50

Dirljiva konferencija trenera Nagetsa!

Denver Nagetsi su na teškom gostovanju u Finiksu slavili sa ubedljivih 100:125, razbili protivnika i plasirali se u veliko finale Zapadne konferencije. Izabranici Majka Melouna pobedili su neugodnog rivala sa 4:2 u seriji i sada čekaju boljeg iz duela Los Anđeles Lejkers – Golden Stejt Voriors. 

Nakon pobede oglasio se šef stručnog štaba Nagetsa, Majk Meloun. 

– Da, izgleda da već godinama mali prljavi grad među Roki planinama dobija vrlo malo poštovanja. Možemo samo da sedimo i kukamo, ili da se borimo protiv toga i prihvatimo ko smo i šta posedujemo. Radije ne bih trošio vreme na sve te stručnjake koji nas otpisuju ili ne pokazuju respekt prema nama koji kao tim zaslužujemo zbog svega što smo uradili – rekao je Meloun i nastavio:

– Ali postoji jedna stvar koju nismo uradili. Sve dok ne osvojimo titulu ljudi će nastaviti tako da govore o nama. To je nešto što nam je jasno, samo osvajanje šampionata. Ulazak u finale konferencije ili finale NBA to neće promeniti. Osvajanje titule, to je nešto u čemu svi možemo da uživamo i imamo zauvek, nešto što nam nikada niko ne može oduzeti. Upravo to je nešto što nas motiviše na dnevnoj bazi – poručio je Majk Meloun.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter