0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@acffiorentina

JOVIĆ I TERZIĆ UMALO NAPRAVILI SKANDAL: Objava na Instagramu uzdrmala italijansku javnost, ali za sve postoji logično objašnjenje!

Objavljeno: 12.05.23 u 18:20

Na vrhunskom nivou brzopletosti nema mesta.

Fiorentina je poražena od Bazela rezultatom 1:2 u okviru Lige konferencija. Navijači ‘Viole’ su bili nezadovoljni činjenicom da je Jović odigrao poslednjih 10-ak minuta susreta, a da Terzić nije ni ulazio u igru. Jedna od stranica postavila je dresove ovih momaka uz opis na italijanskom, a srpski duo, bez da je čitao opis, okačio je ovu fotografiju na svom Instagram stori. U opisu je pisalo:

FOTO: Twitter/acffiorentina

‘Taktička katastrofa Italijana. Trebalo je da izvede istu 11 kao na utakmici sa Napolijem. Pružili su dobru partiju. Posebno Luka i Terzić, obojica su izgledali vrlo spremno i greška je ostaviti ih obojicu na klupi. Nastavljaš da rotiraš i nastavljaš da gubiš. Drži se jake jedanaestorke, čoveče. I lik ne samo da rotira, već u bitnim utakmicama uvodi igrače koje nismo videli mesecima. Italijano jednostavno nema viziju, piše u objavi koju su podelili.’

Italijanski mediji su odmah počeli da bruje o ovom potezu srpski fudbalera, da bi se oni ubrzo izvinuli. Kako obojica kažu, nisu znali šta piše, prihvataju krivicu, ali zle namere nije bilo:

FOTO: Screenshot

‘Želeo bih da izrazim izvinjenje Misteru, saigračima i klubu. Objavio sam samo sliku. Moja je greška i nije mi bila namera da omalovažim posao koji svi zajedno radimo sa Misterom. Pogrešio sam i izvinjavam se. Svi zajedno idemo napred.’ – rekao je Jović, dok je Terzić napisao:

‘Moj gest, iako je napravljen automatski, bez prethodnog čitanja sadržaja objave, bio je pogrešan i mogao je da dovede do nesporazuma. Želeo bih da se izvinim Misteru, saigračima i klubu za ono što se dogodilo sinoć. Napravio sam grešku i juče, kao i danas i sutra, moramo svi da veslamo u istom pravcu.’ – stoji u objavi Alekse Terzića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter