0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@juventusfc

ITALIJANI KRITIKUJU SRBE: „Vlahović i Kostić treba da prave razliku“!

Objavljeno: 12.05.23 u 13:59

Reprezentativci Srbije na udaru kritika italijanskih novinara i analitičara

Fudbaleri Juventusa remizirali su 1:1 na svom terenu protiv Sevilje, u okviru prvog meča polufinala Lige Evrope. Klub iz Torina pružio je zaista bledu partiju a poraz su izbeli zahvaljujući golu Gatija u dubokoj nadoknadi, u 97. minutu.

Jedni od najlošijih na terenu su bile „zvezde“ Juventusa: Anhel di Marija, Dušan Vlahović i Filip Kostić. Zbog toga su naišli na dosta oštre kritike u Italiji.

Veliki tim čine veliki igrači, oni te teraju da menjaš svoju igru, svoju formaciju. Znaju sami da se postave i reše meč, a oni (Vlahović i Di Marija) su nestali protiv Sevilje. Juventus to sebi ne može da priušti – rekao je Danijele Adani, bivši defanzivac italijanske reprezentacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prokomentarisao je i Filipa Kostića, rekavši da srpsko krilo nije bio potpuno koncentrisan na igru.

Imao je nekoliko dobrih sprinteva na početku, počeo da napada Hesusa Navasa sa leđa, ali nije bio bistre glave – dodao je Adani.

Revanš meč polufinala igra se u Andaluziji sledećeg četvrtka. Zanimljiv podatak jeste da je Sevilja uvek osvaja trofej Lige Evrope, kada bi došla do ove faze. U drugom polufinalu, Roma je minimalnim rezulatatom savladala Bajer Leverkuzen.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter