1
Evroliga

Daniel Hackett (L) and Yam Madar during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA NAGRADILA PARTIZANOVOG IZRAELCA: Madar je „Zvezda u usponu“! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 12:50

Evroligaški treneri su izglasali pleja „crno-belih“

Plejmejker Partizana, Jam Madar, poneo je laskavo priznanje „Zvezda u usponu“ za ovu sezonu Evrolige. Treneri svih 18 Evroligaša imali su pravo glasa.

Madaru je ovo druga sezona u dresu beogradskih „crno-belih“ a debitantska u najeltinijem evropskom takmičenju. Izraelac je tako postao 3. igrač Partizana koji je osvojio ovu nagradu nakon, Novice Veličkovića u sezoni 2008/09 i Bogdana Bogdanovića u sezoni 2013/14.

 

 

On je naime, tek četvrti košarkaš koji je uspeo da dođe do ove nagrade u svojoj prvoj sezoni u Evroligi. Pre njega to su učinili: Rudi Fernandez, Danilo Galinari i Goga Bitadze.

Madar je bio bitan faktor ekipe Željka Obradovića i donosio je ogromnu energiju sa klupe. Prosečno je beležio 6 poena i 2 asistencije uz 45% šuta iz igre i 87% sa linije penala a propustio je samo jedan meč.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

 

VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter