0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

DOMINACIJA KRALJA ILI SUROVA OSVETA RATNIKA

Objavljeno: 12.05.23 u 15:42

Koja ekipa će se naći u finalu Zapadne konferencije?

Sinoć smo imali priliku da uživamo u najnovijem tripl-dablu dvostrukog MVP-a NBA lige, Nikole Jokića, koji je Nagetsima obezbedio mesto u velikom finalu Zapada. Denver je u 6 utakmica uspeo da savlada Finiks Sanse predvođene Durentom i Bukerom i sada čekaju boljeg iz serije između Lejkersa i Golden Stejta, koji svoj 6. meč igraju večeras, 4 sata nakon ponoći, dok se nešto pre toga, od 1.30 časova, sastaju se i Majami i Njujork u 6. utakmici polufinala Istočne konferencije.

Ekipa iz Los Anđelesa ima prednost od 3:2 u seriji, a opstanak u borbi za finale konferencije Voriorsima su obezbedili Kari i Vigins sa 27, odnosno 25 poena, dok je Grin dodao još 20. Kari celu seriji igra na svom nivou, ali čini se da ekipa iz San Franciska i nema baš neke šanse protiv Lejkersa bez konkretnije podrške Tomsona, Pula i ostalih. Poenterski učinak navedenih igrača dosta varira iz utakmice u utakmicu, što pričinjava poteškoće aktuelnom šampionu NBA lige, kao i svim ljubiteljima košarke koji vole da se klade na poene igrača. Srećom, u kladionici AdmiralBet svi ljubitelji košarke mogu uživo da se klade na poene NBA igrača i na taj način koriguju svoj tiket.

Ova pogodnost, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Što se evropske košarke tiče, ljubitelje Evrolige očekuje promo kod EL2023 koji im donosi 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana kada se igraju utakmice Evrolige, a tu je i 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani poeni za 5 ili više evroligaških igrača. Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Mogu li Kari i drugovi da nadomeste zaostatak od 3:1 u seriji i osvete se Lebronu za poraz koji im je naneo u čuvenom finalu iz 2016. godine, kada je sa Klivlendom uspeo da preokrene taj rezultat i odvede svoj tim do titule? Pogledajte komletnu ponudu za poene NBA igrača, sastavite dobitni tiket i naplatite svoje poznavanje najjače košarkaške lige na svetu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter