0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DELIJE PORUČILE: ’Od utakmice sa Vojvodinom nastavljamo gde smo stali!’

Objavljeno: 12.05.23 u 21:00

Biće navijanja.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18:30 dočekuju Vojvodinu u petom kolu plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije. ’Crvenobeli’ su odavno već odbranili titulu prvaka države, dok se Novosađani bore za neku od prve četiri pozicije. U prethodne dve utakmice, protiv Napretka u Kruševcu u Kupu i Voždovca na ’krovu’ u ligi, navijači Zvezde nisu navijali kako bi odali počast nastradalima u stravičnim zločinima u Beogradu i Mladenovcu.

Delije su povodom toga izdale saopštenje gde pozivaju navijače da dođu na Sever i da navijaju.

-Delije, u subotu od 18.30, Zvezda na Marakani igra protiv Vojvodine. Na prethodnoj utakmici nismo navijali jer smo želeli da još jednom skrenemo pažnju na veliku tragediju i odamo poštu preminulima. Od utakmice sa Vojvodinom nastavljamo sa navijanjem i tamo gde smo stali, pa pozivamo sve Delije da dođu na Sever kako bi nas bilo što više. – započeli su.

Istakle su da su utakmice protiv Vojvodine bile zanimljive I privlačne.

-Utakmice protiv Vojvodine uvek su bile zanimljive i privlačile su više navijača. Očekujemo da će tako biti i u subotu. Do kraja prvenstva ostalo je još nekoliko utakmica, a mi ćemo voditi računa da naše navijanje bude u skladu sa situacijom nakon tragičnih događaja, uključujući i proslavu titule koja je planirana 28. maja protiv Pazara. – naveli su u saopštenju.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter