0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Vozdovac Davor Berber coach Novi Pazar City Stadium 28.04.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

BERBER UPOZORAVA: ’Nismo odustali!’

Objavljeno: 12.05.23 u 20:30

Vlada optimizam u stručnom štabu Pazaraca.

Na Banovo brdo dolazi Novi Pazar sutra od 16:30 u okviru petog kola plejof Mozzart Bet Superlige Srbije. Fudbaleri Čukaričkog su boljoj formi od svog protivnika i trenutno zauzimaju treću poziciju sa 68 bodova, koliko ima i drugoplasirani TSC. Sa druge strane, Novi Pazar od starta drugog dela šampionata ima sve poraze, ali zakazao im je napada, jer 540 minuta nisu postigli pogodak.

Strateg Pazaraca, Davor Berber je pred ovaj susret rekao da da izlaze sa najjačim timom i obećava da će da budu bolji.

-To važi i za naredni meč protiv TSC-a. Želim da se i mi pitamo nešto o njihovoj Evropi. Izlazimo sa trenutno najjačim timom i obećavam da ćemo da budemo bolji nego na prethodnim utakmicama. Vidim to kroz treninge Nakon izlaska iz povreda, momci sve više napreduju i bliže se maksimumu. – započeo je.

Dodao je da se vraćaju Miloš Mijić i Andrija Majdevac.

-Vraćaju nam se Miloš Mijić i Andrija Majdevac, iako ga muči nožni palac. Još par igrača je rovito. U pitanju su prvotimci i priključeni omladinci. To su posledice prethodnih utakmica. Imamo svoje, unutrašnje planove, gde su prioritet mladi. – istakao je on.

Pohvalio je i rad Čukaričkog.

-Čukarički je dobar i organizovan klub. Nekih deset godina fenomenalno rade s prvim timom i omladincima. Kolega Dušan Kerkez odlično je upakovao ekipu, u kojoj su igrači kalibra Marka Docića ili Đorđa Ivanovića, te stranci poput Muhameda Badamosija. Tu su i ostali. Imaćemo veliki problem. – naveo je trener Novog Pazara.

Pričao je da su u krizi i da je pravio analizu i video da je Novi Pazar u prolećnom delu bio kompletan samo protiv TSCa.

-Jesmo u krizi, prevashodno se to odnosi na rezultate. Bez gola smo u plej-ofu. Pravio sam neku analizu i video da je Novi Pazar u prolećnom delu bio kompletan samo protiv TSC-a. Stalno neki problemi fizičke prirode, povrede i kartoni. – nastavlja.

Na kraju je najavio da će se pokazati u najboljem svetlu protiv Čukaričkog, a pogotovu protv TSCa.

Nadam se da ćemo da otklonimo nedostatke i da budemo sve bolji. Svi komentarišu da smo odustali, ali nismo. Borimo se koliko možemo. Mislim da ćemo protiv Čukaričkog da se pokažemo u mnogo boljem svetlu, a pogotovu protiv TSC-a. – zaključio je Berber.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter