1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

BATAK PRED CRVENU ZVEZDU: ‘U fudbalu i životu je sve moguće!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 21:55

Trener Vojvodine Radoslava Batak istakao je da očekuje tešku utakmicu na gostovanju Crvenoj zvezdi.

Fudbaleri „stare dame“ u subotu gostuju Crvenoj zvezdi u 35. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Pred nama je derbi protiv Crvene zvezde koja u ovoj sezoni nije izgubila utakmicu. Vojvodina je poslednju utakmicu na „Marakani“ odigrala dobro i nije izgubila, što bi i ovog puta bio naš cilj. S obzirom na to da nas i u sredu očekuje teška utakmica u polufinalu Kupa Srbije, a nakon toga meč sa Partizanom. Moramo da budemo ekonomični pametni i u tom smeru, jer smo Evropu obezbedili kroz prvenstvo. Želimo da prođemo u finale Kupa i u ovom trenutku je veći akcenat na to. Što se tiče igračkog kadra, nemamo ozbiljnijih povreda. Milošević se vratio nakon povrede u Nišu, imamo nekoliko rovitih, ali videćemo nakon poslednjeg treninga – rekao je Batak.

On veruje da je svaki protivnik pobediv ako dovoljno veruješ i boriš se do kraja.

U fudbalu i u životu je sve moguće, koliko veruješ i koliko možeš. Zvezda će sigurno želeti da ostane neporažena do kraja, ali ako Vojvodina ponovi rezultat iz prošlog susreta, to bi bio dobar ishod pred utakmicu u sredu – istakao je Batak.

Trener Voše najavio je nove rotacije, ali je istakao da neće odmarati važnije igrače, jer su svi podjednako bitni do kraja sezone.

FOTO: STARSPORT

Ne bih rekao da su to važniji igrači, nego da vidimo ko je u kakvoj formi i kako se oseća. Videli ste u poslednjih nekoliko utakmica da nijednom nije počeo isti sastav. Na to utiče više faktora i tako će biti i ovaj put. Igrači kadar čine 22, 23 igrača i svaki je bitan. Fokusirani smo maksimalno, moramo da budemo disciplinovani, Uroš Nikolić je dobio crveni karton, mislili smo da će dobiti dve utakmice suspenzije, tako da razmišljamo i o potencijalnim kartonima i kako ćemo vršiti izmene. O svemu moramo da vodimo računa – naglasio je Batak.

Utakmica Crvena zvezda – Vojvodina na programu je u 18.30.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter