0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET ZVANIČAN BETING PARNER NAJUZBUDLJIVIJE OCR TRKE U SRBIJI

Objavljeno: 12.05.23 u 16:11

Dobro došli na Tribalion – najuzbudljivju avanturu u prirodi.

Deveti po redu Tribalion OCR će se održati u subotu, 13. maja 2023. godine na Kaludjerskim barama na Tari. Prema najavi organizatora, trka sa preprekama ove godine okupiće preko 3.500 sportista i rekreativaca iz celog sveta, a u okviru ovogodišnjeg takmičenja najavljene su dve rute – Tribalion Čelendž u dužini od 21 kilometar sa 35 prepreka i Tribalion Grin u dužini od 12 kilometara i 25 prepreka.

Prenos uživo će moći da se prati putem Sport Kluba, a u trci učešće uzimaju i specijalne jedinice vojske i policije koji se takmiče u istim grupa i pod identičnim uslovima sa svim ostalim takmičarima što daje dodatnu draž trci. Kompanija AdmiralBet veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava upravo u pravcu ekologije i očuvanja prirode, pa je samim time postala ponosni zvanični betting partner ovogodišnje trke.

Ovogodišnji Tribalion OCR održaće se pod sloganom “Oseti slobodu”, a kako bez prirode nema ni slobode, kompanija AdmiralBet, ujedno i zvanični sponzor košarkaške ABA lige, svojom podrškom na ovaj način želi da utiče na podizanje nivoa svesti kod svih nas. Svaki angažman je dragocen u borbi za očuvanje planete, kako bi je ostavili budućim generacijama u što boljem stanju, pa je sa tim u vidu kompanija AdmiralBet donirala hranilice za medvede koji žive u ovim krajevima.

Start trke predviđen je u 09:30 časova kod hotela Beli Bor, a može se učestvovati pojedinačno ili u timu. Sve detalje u vezi sa trkom i prijavama možete pronaći na sajtu tribalion.rs ili na Instagram  stranici @tribalion i @admiralbet_kladionica. Vidimo se u na Tari!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter