0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

‘VLAHOVIĆ JE AROGANTAN I POKVAREN’: Ducijev bivši saigrač govorio o njegovim kvalitetima!

Objavljeno: 11.05.23 u 14:57

Konačno malo lepih reči na Ducijev račun.

Srpski napadač Dušan Vlahović prolazio je kroz težak period, jer nikako nije uspevao da postigne pogodak u dresu Juventusa. Probio je ‘maler’ ili što bi se reklo ‘prekinuo post’ pa sada sve više pohvala dolazi na njegov račun. Poslednji koji je imao samo lepe reči o našem napadaču bio je Martin Kaseres, inače Vlahovićev nekadašnji saigrač:

FOTO: Twitter/@juventusfc

‘Igrali smo zajedno u Firenci, pa mogu da vam iz prve ruke kažem da je veoma snažan. Srećan sam što ga vidim u dresu Juventusa, iako je dao manje golova ove sezone nego prošle. Ne dovodi se u pitanje njegov kvalitet. On je jedna od onih devetki koje su pomalo arogantne i pokvarene na meni omiljeni, najbolji mogući način. Dušan ima drugačije karakteristike od Luisa Suaresa, ali duhom su isti. Na podijumu je sa najboljim napadačima Serije A, Viktorom Osimenom i Olivijem Žiruom. Mada, Juve ima još mnogo kvalitetnih fudbalera, počev od Anhela di Marije, protiv kojeg sam igrao mnogo puta, čak i sa reprezentacijom. On je pravi šampion.’ – zaključio je Kaseres, koji je još dodao da je posebno srećan što su Juventusu vratili bodove.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter