1
Evroliga

Head coach Chus Mateo during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER REALA NAKON OGROMNOG PREOKRETA: Igrači su svima dali lekciju, imali smo mnogo povreda!

Objavljeno: 11.05.23 u 11:13

Smatra da je njegov tim imao mnogo prepreka.

Sinoć je viđen pravi mali spektakl u Madirdu. Nakon velike drame i još većeg preokreta Reala, slavio je Kraljevski klu’ sa 98:94 i tako prekinuo san ‘crno-belih’ o potencijalnom odlasku na novi fajnal-for. Ipak, Madriđani su prošli daleko teže od očekivanog, a Mateo Ćus, izuzetno osporavani ove sezone, uspeo je da nekako dovede tim do same završnice.

„Ponekad u sportu nema logičnog objašnjena i srce učini nemoguće. Okrenuli smo utakmicu koja je bila veoma komplikovana. Okrenuli smo 0-2 u seriji, kada su mnogi digli ruke i smo par eksera je nedostajalo na našem kovčegu. Znali smo da moramo da iskoristimo ovu priliku, imali smo mnogo povreda i tradicija je bila proti nas, ali igrači su svima dali još jednu lekciju iz ponosa i požrtvovanja. Moramo da budemo ponosni na ovaj tim,“ kaže stručnjak sa klupe španskog velikana, i dodaje.

Ja sam više nego ponosan na igrače. Ova pobeda je bila kruna svog rada koji smo uložili ove godine. Ispisali smo mali deo klupske istorije„, rekao je trener Blakosa, Ćus Mateo.

U Kaunasu madridski klub ide na svog najvećeg rivala, Barselonu, koja je metlom ispratila Žalgiris iz Evrolige.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter