2
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Sasa Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TARABIĆI DONELI F4 OBRADOVIĆU: Evo kako je trofejni trener magijom uspeo da odvede svoj tim u Kaunas! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.23 u 12:45

Kneževi putuju u Kaunas zbog magije.

Monako je pobedom nad Makabijem u petoj utakmici Evrolige uspeo da se plasira na fajnal-for u Kaunasu. Na kraju rezultat pokazuje ubedljivu pobedu tima iz Kneževine, ali serija je bila sve sem lake.

Ipak, Saša Obradović nije prolaz prepuštao slučaju pa je trener Monaka je na tviter okačio video snimak u kojem se vidi kako posećuje Kremna, naselje u Srbiji poznato po prorocima – Tarabićima.

„Pre godinu dana poželeh kod Tarabića final 4, papir je u levim rašljama od kamena … da mi nađje neko“ – napisao je on na svom Tviteru.

U narednom meču Olimpijakos je rival Monaku, gde će Džejms i društvo pokušati da sruše još jednog velikana i dođu do velikog finala.

 

4
1

2 Komentara

  1. Žocetu ne bi pomogli ni Isus Hrist i Prorok Muhamed da osvoji bilo šta..
    Poslednji trzaji divljeg govečeta ciklama boje..

    0
    1
    Odgovori
  2. Opasan ovaj mladjani Obradović..Nije kao onaj drugi matori prdež..Ovaj ode na izlet u Kaunas i to bez Vučketovih parica..

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter