0
AdmiralBet ABA Liga

Alen Smailagic James Nunnally Uros Trifunovic Zach Leday Partizan - Real Madrid, Euroleague Playoff Beograd, Srbija 2.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic

POZNATI TERMINI UTAKMICA PARTIZANA U PLEJ OFU ABA LIGE: „Crno-beli“ imaju vremena za odmor nakon Reala!

Objavljeno: 11.05.23 u 17:20

Oglasila se ABA liga

Košarkaši Partizana završili su ovogodišnje učešće u Evroligi porazom od ekipe Real Madrida u plej-of seriji rezultatom 2:3. Imali su izabranici Željka Obradovića 2-0 i prednost domaćeg terena u nastavku serije ali nisu uspeli da se domognu fajnl-fora u Kaunasu.

S obzirom na obaveze u najelitnijem evropskom takmičenju, „crno-beli“ su jedina ekipa koja nije odigrala nijedan meč u plej-ofu ABA lige, uz naravno njihovog rivala, Studentski centar.

VESTI O PARTIZANU:

Čelnici regionalne lige su se sada oglasili povom termina koji su određeni za prvu i drugu utakmicu ove četvrtfinalne serije. „Parni valjak“ će ugostiti u beogradskoj Areni crnogorsku ekipu 15. maja a potom se serija seli u Podgoricu, gde će se tri dana kasnije odigrati drugi meč. Termin za eventualnu majstoricu biće naknadno objavljen.

Partizan će, ukoliko prođe Studentski centar, u polufinalu igrati sa boljim iz duela Cedevia-Fmp. U toj seriji je trenutno 1-1 pa će odlučujući meč u Ljubljani dati ime narednog rivala.

7
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter