0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

OVO SU ČETIRI PUTA KOJA VAS VODE DO CILJA!

Objavljeno: 11.05.23 u 16:41

Novi progresivni džekpot je stigao u AdmiralBet!

Progresivni Greentube Jackpot je stigao u AdmiralBet na radost svih ljubitelja slot igara! Čak četiri nivoa džekpota su pred vama – Mini, Minor, Major i Grand, i oni su raspoređeni na tri grupe odabranih igara. Grupe igara se dele na Diamond Link, Diamond Mystery i Cash Connection, a svaka od izdvojenih igara ima oznaku kojoj grupi pripada.

Svaki od ova 4 progresivna džekpota funkcioniše po principu multiplikatora, tj. kada džekpot “padne“ ulog u tom spinu se množi sa određenim količnikom. Džekpotovi se pojavljuju kada se u bonus rundi pojavi određena kombinacija simbola, a dobici u kešu su neverovatni.

Pored Greentube Jackpota, aktuelan je i progresivni AdmiralBet Jackpot, koji je podeljen na 3 nivoa – bronzani, srebrni i zlatni. Bronzani džekpot je najčešći i on iznosi od 800 do 3.000 dinara. Srebrni je nešto ređi i vredi od 25.000 do 50.000 dinara, dok zlatni džekpot donosi šampionskih 150.000 do 200.000 dinara u kešu! Navedeni AdmiralBet Jackpotovi mogu da padnu u svakom trenutku na bilo kojoj slot igri koja se nalazi na sajtu AdmiralBet.rs. Naravno, ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren AdmiralBet korisnički nalog.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko minuta na ovom linku, ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored navedenih džekpotova, ovog vikenda je predviđena poslednja Kiši freebeta u svim AdmiralBet lokalima, dok je ovonedeljna Igra nedelje koja donosi 50 besplatnih spinova nova Synot slot igra Big X. Takođe, od sledećeg meseca svi AdmiralBet igrači mogu da obezbede članstvo u Klubu izuzetnih igrača, što im može doneti veliki broj benefita i bonusa. U toku je i nova Pragmatic Play Drops&Wins promocija sa neverovatnim nagradnim fondom koji iznosi 240.000.000 dinara u kešu mesečno!

Ulogujte se na svoj AdmiralBet nalog, zaigrajte omiljene slot igre i osvojite neki od 4 fenomenalna Greentube Jackpota!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter