0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIONSKA PONUDA ZA PEŠIĆA STIGLA NA ‘MARAKANU’: ‘Komšije’ žele napadača u svojim redovima! (FOTO)

Objavljeno: 11.05.23 u 20:52

Rasplet se očekuje po završetku aktuelne sezone!

Crvena zvezda je osvojila 34. titulu prvaka države i tako obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige šampiona. Od uprave crveno-belih javnost i navijači očekuju pojačanja, a najviše se diskutuje o novom napadaču srpskog šampiona.

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ žele novog startera u špicu, a prema saznanjima ‘Mozzart Sporta‘ u Ljutice Bogdana stigla je ponuda za aktuelnog člana prve postave – Aleksandra Pešića.

 

Popularni Šilja je u drugom mandatu na ‘Marakani’ postigao 14 pogodaka, ali nije pružio partije kakve su se od njega očekivale. Naime, isti izvor navodi da je Ferencvaroš ozbiljno ‘zagrizao’ za Srbina. Mađarksi klub je poslao ponudu od 1.500.000 evra.

Problem nastaje po pitanju plate, jer postavlja se pitanje da li Ferencvaroš po tom parametru može da parira najtrofejnijem srpskom klubu. U slučaju da Pešić krene put Mađarske, Zvezda bi gotovo sigurno otkupila ugovor Marka Rakonjca od moskovske Lokomotive i nastavila potražnju za još jednim golgeterom.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter