0
Evroliga

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HEZONJA POSLAO PORUKU NAKON NEMOGUĆEG PODUHVATA: Real se vratio iz mrtvih, evo šta je rekao Mario!

Objavljeno: 11.05.23 u 12:13

Hrvat presrećan zbog preokreta!

Večeras su košarkaši Partizana odigrali petu utakmicu protiv Real Madrida. Nažalost izabranici Željka Obradovića nisu uspeli da se plasiraju na fajnalfor Evrolige. Prokockali su ’crnobeli’ prvo prednost od 2:0 u seriji, a onda i +18, da bi na kraju bilo 98:94 za ’kraljeve’.

Potom se Hezonja oglasio na Tviteru gde je napisao: „Karakter Real Madrida!“

Posle utakmice se nekadašnji igrač Portlanda takođe oglasio u jednoj izjavi gde je reako sledeće.

Promenili smo odbranu, postavili zamke. Panter je veoma talentovan igrač, može da pogađa na razne načine, ali uspeli smo da ga umorimo i na kraju nije bio tako uspešan. Bio je to plod timskog napora„.

Mario Hezonja je odradio veliki posao, a na kraju postigao i odlučujuću trojku.

„Uvek smo bili takva ekipa, borimo se kao lavovi. Gubili smo 2-0. Otišli na teren na kojem je gotovo nemoguće pobediti i dobili dve utakmice. Imali smo mnogo problema sa povredama, ali borili smo se i ova pobeda će ostati zapisana u istoriji. U ovom timu postoji pobedničko srce, bilo da gubite ili vodite. Na poluvremenu smo ostali mirni, svesni da moramo da podignemo nivo zbog 55 primljenih poena. Uspeli smo i na kraju slavili„, dodao je hrvatski košarkaš.

1
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter