0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

GRILIŠ OTVORENO PRIČAO O HALANDU: „Nek ide u svoju kupku i ućuti više, ja ne mogu tako!“

Objavljeno: 11.05.23 u 10:04

Nema na svetu profesionalca kao što je Erling.

Znalo se već par godina u nazad kakva je zver Erling Haland, ali deluje da je malo ko zapravo imao pretpostavku koliko će norveška mašina biti dominantna u najjačoj ligi sveta. Ipak 35 golova ne dolazi samo od sebe, a zašto je on tako dobar, objasnio je njegov saigrač Džek Griliš.

„Pogledajte ga, on je najbolji profesionalac kog sam ikada video. Njegov majndset je nešto posebno, to se ne viđa opet.“ kaže nekadašnji lider Aston Vile, pa dodaje:

„Radi baš sve Oporavlja se u teretani, dobija deset sati tretmana dnevno, ledene kupke, ispravna ishrana. Zato je takav kakav je. Kunem se, ja ne mogu tako. Imamo sjajan odnos, ali uvek mi skrene pažnju da ne idem na žurku posle utakmice, ja ga samo posle toga oteram u njegovu kupku. Ali takvi smo mi, dva različita čoveka koja idu svojim putem.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Dvojac Građana očekuje revanš meč sa Realom na Etihadu, a deluje da će im trebati svaki delić fokusa i koncentracije da eliminišu aktuelnog evropskog prvaka.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter