4
Evroliga

Dante Exum (L) and Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Izgubili smo kontrolu.. Kevinov šut je bio korektan!’

Objavljeno: 10.05.23 u 23:42

Izuzetno bolan poraz.

Utakmica od ogromnog značaja za ekipe Real Madrida i Partizana počela je od 21h u glavnom gradu Španije. Nakon velike drame i još većeg preokreta Real Madrida, slavio je ‘Kraljevski klub’ sa 98:94 i tako prekinuo san ‘crno-belih’ o potencijalnom odlasku na ‘fajnal-for’. Iako su u jednom trenutku imali zaista veliku prednost, izabranici Željka Obradovića doživeli su poraz, a nakon meča iskusni stručnjak je rekao:

‘Real je ekipa sa karakterom. Čestitam mojim igračima, igrali su dobru košarku. Izgubili smo kontrolu. Poslednji napad, Kevinov šut je bio korektan, ali to je košarka. Čestitke Real Madridu.’ – izjava je trenera Partizana nakon meča.

1
0

4 Komentara

  1. Da se poda ovoj crnoj mačkici državljanstvo za sve što je uradeo za moćni Partizai pa da sledeće sezone možda možemo da skupimo dovoljno naših igrača da igramo domaću ligu..Inače je ovako aparthejd..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kevinev šut je bio korektan obzirem da ga plaćamo 2 milijona Evri..Ustvari ne plaćamo ga mi nego ga plaćate vi-gradjani Srbije..

    0
    1
    Odgovori
  3. Kme kme,jEvropa zasluživa ‘vaki Partizai..Podajte još para,platite vajld kard i ako može izbacite Zvezdu da osvojimo nešto ove sezone..

    0
    0
    Odgovori
  4. Realno, Real je trebao da bude kažnjen ispadanjem za ono što se dogodilo kod njih, ali ko će kazniti takvu veličinu od kluba, sve dok se gleda ko je ko, nema ništa od dobrog i poštenog sporta, ni u košarci ni u fudbalu. Ono je sramota za Španiju, Izgubili su oni i obraz i dostojanstvo.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter