0
Evrokupovi

FOTO: Real Madrid @realmadriden/ Twitter

UEFA PRIZNALA GREŠKU: Real Madrid je ozbiljno oštećen protiv Mančester sitija! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.23 u 18:11

Sudije uopšte nisu obratile pažnju na taj detalj

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Real Madrida i Mančester sitija završena je bez pobednika pošto je konačan rezultat bio 1:1.

Ipak, nakon gola Engleza za izjednačenje podigla se velika prašina nakon što je procurio video snimak istog na društvene mreže i do sada neviđenog ugla.

Pre nego što je De Brujne postigao gol, Bernardo Silva je dirao loptu koja je bila van terena, prekida igre nije bilo, a Kamavinga je istu brzo izgubio i usledila je akcija za gol Sitija.

Istog trenutka kada se pojavio snimak koji pokazuje da je lopta bila u autu i da je igra trebalo da bude prekinuta, javio se bes u Madridu, dok su ostali ljubitelji fudbala ostali da se pitaju zašto se nije uključila VAR tehnologija i ukazala na očitu grešku pomoćnog sudije.

Zbog svega toga „Eurosport“ je kontaktirao UEFA da bi upitao zbog čega VAR nije reagovao.

Bernardo Silva je loptu poslao van terena, ali VAR se nije smeo uključiti kod De Brujneovog gola jer je odmah nakon izlaska lopte u aut nju osvojio Real. Tako je došlo do promene poseda i nove akcije. Reč je o grešci pomoćnog sudije na toj strani, koji nije pokazao aut. VAR se ovog puta ne može uključiti još jednu akciju kasnije – kažu iz „Eurosporta“ da im je poručeno iz UEFA.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter