2
Fudbal

Sasa Lukic (C) celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic and Aleksandar Mitrovic (R) Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

UEFA PODELILA SRAMOTNE KAZNE SRBIJI I CRNOJ GORI!? Zbog „pogrdnog“ skandiranja selekcije sankcionisane, Orlovi bez publike! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.23 u 14:45

Fudbaleri Srbije su ranije ove godine savladali selekciju Crne Gore na gostujučem terenu rezultatom 0:2 i tako se približili plasmanu na Evropsko prvenstvo u fudbalu nakon gotovo četvrt veka.

Ipak, meč je naizgled prošao u mirnoj i dobroj atmosferi, ali sa tim se ne slažu nadležni organi UEFA, koji su podelili kazne za oba saveza.

Kako se navodi zbog pogrdnog skandiranja navijača, naredni meč na svom terenu koji je na programu 7. septembra protiv Mađarske igrati bez navijača, što je izuzetno velika kazna, dok je pritom i novčano kažnjen savez sa 50.000 evra.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Sa druge strane crnogorski savez je kažnjen sa 20.000 evra i delimičnog zatvarnja stadiona u narednom meču. Koliko je veliki rezon za ove kazne, procenite sami.

2
16

2 Komentara

  1. Pa da nas onaj mali sto se ovi nasi i grle i ljube snjim i svi oni nasi u uefa bas vole
    Da je neki Albanac na celo fifa ne bi bila takva kazna
    SEAMOTA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter