0
Fudbal

FOTO: AdmiralBet

SKORO MILANSKI DERBI NIJE BIO ZNAČAJNIJI: AdmiralBet najavljuje spektakl na San Siru!

Objavljeno: 10.05.23 u 14:35

JEDINSTVENI DERBI DELA MADONINA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA

Jedan detalj čini ovaj milanski derbi najuzbudljivijim do sada.

 

Prvi meč polufinala Lige šampiona između Real Madrida i Mančester Sitija je završen nerešenim rezultatom, pa će prvi finalista biti poznat tek naredne nedelje, dok drugi polufinalni par čine Milan i Inter, koji će se sastati večeras od 21.00 čas.

 

Sada već bivši prvak Italije, ekipa Milana, je na putu do finala eliminisao Totenhem ukupnim rezultatom 1:0, nakon čega je usledio novi šampion Serije A – Napoli sa 2:1, a sada je na redu novi „zemljak“. Sa druge strane, Nerazuri su u dosadašnjem toku takmičenja izbacila dva portugalska kluba. Prvobitno su bili bolji od Porta sa 1:0, a potom i od Benfike sa ukupnim rezultatom 5:3.

 

Ovo će biti treći put da se Milan i Inter susreću u dvomečima polufinala Lige šampiona. Prvi put je to bilo 2002/03, kada je posle 0:0 u prvom meču, Milan prošao u veliko finale remijem u revanšu od 1:1. Dve godine kasnije, dva milanska tima su Derbi dela Madonina odigrali takođe u polufinalu i opet je Milan bio uspešniji, ovog puta sa ukupnim rezultatom 5:0. Uoči predstojećeg dvomeča gradski rivali su se sastali već 3 puta ove sezone, a nakon ligaškog trijumfa Rosonera sa početka sezone od 3:2, Inter je slavio u velikom finalu italijanskog Superkupa sa 3:0, a potom i u Seriji A sa minimalnim rezultatom.

 

Ono što je interesantno za sve ljubitelje fudbala je da će ovo biti prvi derbi Milana na kojem će biti dostupan promo kod LS30, koji donosi 30% freebet bonusa pri prvoj dnevnoj dopuni AdmiralBet online naloga. Naime, svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs mogu da iskoriste promo kod i pokupe 30% freebeta na depozit, svakog dana kada se igraju utakmice Lige šampiona, do kraja sezone.

 

Ovaj bonus je dostupan svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 

Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača.

 

Pogledajte kompletnu ponudu, sastavite dobitni tiket i uživajte u samoj završnici najelitnijeg evropskog takmičenja uz AdmiralBet!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter