0
Evroliga

FOTO: BC Real Madrid

PARTIZAN NA KRILIMA PANTERA UNIŠTAVA REAL MADRID: ‘Crno-beli’ jednom nogom na fajnal-foru!

Objavljeno: 10.05.23 u 21:57

Sjajno izdanje Partizana u prvom poluvremenu.

Utakmica od ogromnog značaja za ekipe Real Madrida i Partizana počela je od 21h u glavnom gradu Španije. Ulog je apsolutno jasan – Plasman na završni turnir, odnosno na fajnal-for Evrolige. Prva dva duela u Madridu pripala su Partizanu, dok su utakmice u Beogradu pripale Realu.

FOTO: BC Real Madrid

Baš kao što smo nekako i navikli kroz ovu seriju, Partizan je bolje otvorio meč. Uprkos tome, Real je uhvatio odmah ritam i svedočili smo rezultatskoj klackalici. Uspeo je Partizan da uvede blagi nemir u odbranu domaćina, jer su po dva faula zaradili Hanga i Tavares. Nakon prve deonice, rezultat je bio 22:23.

Fenomenalnu trojku pogodio je na startu druge deonice Kevin Panter, čime je samo podsetio koliko je falio u prethodna dva duela. U narednim napadima nastavio je da predvodi svoj tim i novom trojkom odveo je ekipu na +7, svojim 11. poenom. U jednom momentu fantastično je Real igrao zonu i potpuno zbunio izabranike Željka Obradovića, ali je poene Partizanu doneo Naneli, trojkom u tranziciji. Partizan je u nastavku deonice potpuno ‘razmontirao’ rivala pa je na poluvreme otišao sa prednošću – 39:55.

 

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter