0
Evroliga

from left Zach LeDay, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Tristan Vukcevic and Yam Madar during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAPAPETRU PRED MAJSTORICU SA REALOM: „Atmosfera je sjajna, daćemo sve od sebe“!

Objavljeno: 10.05.23 u 09:50

Grk je rekao da očekuje veliku borbu u Madridu

Košarkaši Partizana gostuju večeras od 21 čas ekipu Reala u Madridu u okviru 5. odlučujuće utakmice plej-ofa Evrolige. „Crno-beli“ su propustili dve meč lopte pred svojim navijačima ali će dati sve od sebe da treća u Španiji bude srećna.

Krilni igrač srpskog tima, Janis Papapetru, rekao je da nema vremena za tugovanjem zbog neiskorišćenih šansi u prethodna dva meča.

Atmosfera je zaista sjajna, bez obzira na dva uzastopna poraza u Beogradu, tužni smo zbog toga, ali to je sve prošlost i došli smo ovde da damo sve od sebe – rekao je košarkaš „crno-belih„.

Očekuje veliku borbu ali ističe da su on i njegovi saigrači spremni.

VESTI O PARTIZANU:

Ovo je dugačka serija. Očekujemo veliku borbu na košarkaškom terenu i mislim da smo spremni – rekao je Papapetru i dodao da atmosfera nije narušena uprkos dva uzastopna poraza u beogradskoj Areni.

Slična je atmosfera kao i prvog dana. Uživamo zajedno. Ovo je sjajna grupa igrača, uživamo u svakom trenutku. Polako smo došli do ovog trenutka ali se nadamo da ovo nije kraj.

Kevin Panter se vraća na teren nakon dva meča suspenzije koje je zaradio tokom tuče u drugom meču u Madridu. Janis je pričao o tome koliko kapiten znači svojoj ekipi.

 

BELGRADE, SERBIA – MARCH 24: Ioannis Papapetrou after the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 30 game between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Dimitrije Vasiljević/STARSPORT)

 

On je kapiten. On je lider ovog tima. Sjajan primer daje svima i na terenu je mnogo važan za sve nas. 

Svaka utakmica je priča za sebe, pa ništa drugo ni ne očekuje grčki reprezentativac.

Prvu utakmicu smo dobili na krilima Kevina. U drugoj smo kontrolisali celu utakmicu. Nakon toga smo izgubili dve utakmice kod kuće. Uglavnom na svom terenu igramo sjajno. Mislim da je svaka utakmica drugačija, i ova će biti. Bez obzira u kojoj hali igramo, moramo da izađemo na teren i da damo sve od sebe – zaključio je Papapetru.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter