0
Košarka

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGLASILA SE ZVEZDA: Poznat termin prve utakmice polufinala ABA lige!

Objavljeno: 10.05.23 u 11:20

Crvena zvezda je obavestila svoje navijače i o prodaji karata za meč protiv Budućnosti

Košarkaši Crvene zvezde igraju polufinale ABA lige protiv podgoričanske Budućnosti a prvi meč ove serije je na programu u nedelju od 19 časova i 30 minuta, rekli su iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Crvena zvezda je istakla i prodajna mesta, kao i vreme, kada će početi prodaja karata za ovu utakmicu koja se igra u hali „Aleksandar Nikolić„.

VESTI O ZVEZDI:

– Karte za ovu utakmicu biće puštene u prodaju od srede u 12 časova na svim prodajnim mestima „Tickets.rs“ kao i online po standardnim cenama koje važe cele sezone za regionalno takmičenje.

Na dan utakmice, karte će se prodavati od 14 časova na blagajnama hale, pa do početka meča.

KK Crvena zvezda Meridanbet i u narednim danima oglasiće se sa svim važnim informacijama koje se tiču prve polufinalne utakmice – stoji na zvaničnom sajtu aktuelnog šampiona Srbije

7
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter