0
Košarka

FOTO: twitter/@nuggets

NOVI TRIPL-DABL JOKIĆA: Denver razbio Finiks! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.23 u 08:10

Sjajno izdanje srpskog centra

Košarkaši Denvera savladali su na svom terenu Finiks Sanse rezulatom 118:102 u okviru 5. utakmice polufinala Zapadne konferencije. Tim Majka Melouna sada vodi 3-2 i nalazi se na korak od plasmana u finale konferencije.

Stigli su Nagetsi do +15 već na startu druge četvrtine ali su dozvolili rivalu da se vrati u meč do poluvremena. Snaga i dubina domaćeg tima došla je do izražaja u trećoj četvrtini, koju su dobili 39-25 i to vođstvo nisu ispuštali do kraja utakmice.

Ekipu iz Kolorada je do nove pobede predvodio Nikola Jokić, koji je zabeležio tripl-dabl učinak, njegov drugi u ovoj seriji. Popularni „Džoker“ je imao 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija uz 12/20 iz igre i 2/3 za tri poena.

 

 

Heroj iz senke je bio rezervista, Brus Braun, koji je sa klupe ubacio 25 poena i uhvatio 5 skokova. Majkl Porter Džunior i Džamal Marej su dodali po 19 poena.

U poraženom sastavu Kevin Durent je imao 26 poena, 11 skokova i 7 asistencija, dok je Devin Buker dodao 28 uz 6 skokova i 4 uspešna dodavanja.

Naredna utakmica igra se u noći između četvrtka i petka a domaćin je ekipa iz Arizone.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter