1
Domaći fudbal

Fillipo Falco i Diego Falcinelli Falcineli Finale Kupa Srbije, Crvena Zvezda - Partizan, derbi, derby 25.5.2021. Maj 25. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEOČEKIVANI POVRATAK NA MARAKANU: Italijan ponovo oblači dres Crvene zvezde!

Objavljeno: 10.05.23 u 16:11

Niko se nije nadao ovom „pojačanju“

Mnogo fudbalera je prodefilovalo beogradskom Marakanom u poslednjih nekoliko godina, pa ste možda i zaboravili na ime Filipa Falka.

Italijan koji je bio na pozajmici u ekipi Kaljarija, koja se takmiči u Seriji B, a ova njegova sezona je svakako za zaborav.

Falko je odigrao svega 14 utakmica u drugom rangu italijanskog fudbala na kojima nije imao bilo kakav učinak, sada Kaljari ne želi da ga otkupi i on će se vratiti u Crvenu zvezdu.

Lokalni mediji pišu da kupovina Filipa Falka nije opcija za Kaljari ni u kakvim uslovima, bilo da se kroz baraž domognu Serije A ili da ostanu u drugoligaškom karavanu.

U Beogradu već odavno nema mesta za njega, stigao je iz Lećea na insistiranje Dejana Stankovića, koji ga je ispratio u italijanskom fudbalu, ali plaćenih 1.200.000 evra nikada nije uspeo da opravda.

Ugovor Crvene zvezde i Filipa Falka traje do leta 2024. godine, a na stolu je nekoliko opcija.

Jedna od njih je sporazumni raskid, drugi nova pozajmica u Italiju gde Falko ima koliko-toliko izgrađen imidž, a treće prodaja, ukoliko se pojavi neki klub zainteresovan za omalenog ofanzivnog vezistu.

13
60

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter